Jokerit rysäytti: Eeli Tolvanen palaa helsinkiläisseuraan – "Tuntuu hyvältä päästä takaisin"

4:37
Eeli Tolvanen kertoi keväällä AHL-kaukaloiden kauhuista: ”Pitää pitää joka vaihdossa pää pystyssä, voi tulla ihan mitä vain”

Jokerit tiedotti maanantaina, että seura on tehnyt lainasopimuksen Nashville Predatorsin hyökkääjän Eeli Tolvasen kanssa.

21-vuotias Tolvanen pelasi viime kaudella Predatorsin AHL-joukkueessa Milwaukee Admiralsissa 63 ottelua, joissa syntyivät tehot 21+15.

– On hienoa saada jokerikannattajien hyvin tuntema pelaaja jälleen takaisin joukkueeseen. Tolvanen tuo meille rutkasti lisää ratkaisuvoimaa, jonka myötä saamme hyökkäyspelaamiseemme uutta uhkaa, Jokereiden GM Jari Kurri kertoo seuran tiedotteessa.

– Tuntuu hyvältä päästä takaisin Jokereihin, josta minulla on paljon hyviä muistoja. Itselleni oli selvää, että haluan pelejä alle ennen kuin kausi Pohjois-Amerikassa jälleen alkaa jossain vaiheessa. Tämä oli myös Nashvillen toive, joten Jokereiden ilmoittaessa kiinnostuksestaan päätös paluusta oli helppo tehdä, Tolvanen sanoo.

Tolvanen muistetaan parhaiten Jokereista kaudelta 2017-2018, jolloin hän teki 49 runkosarjan ottelussa tehot 19+17. Pisteet ovat yhä alle 20-vuotiaiden pelaajien ennätys KHL:ssä.

Tolvanen liittyy Jokereiden vahvuuteen tiistaina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja