Jokerien toimitusjohtaja siirtyy uusiin tehtäviin – sai huippupestin Jääkiekkoliitosta

Suomen Jääkiekkoliitto on nimittänyt toimitusjohtajakseen Sami Kauhasen. Liiton edellinen toimitusjohtaja Matti Nurminen siirtyi Kansainvälisen jääkiekkoliiton pääsihteeriksi.

50-vuotias Kauhanen pestattiin talvella Helsingin Jokerien KHL-organisaation toimitusjohtajaksi, mutta Jokerit jätti ruplajäät Venäjän hyökättyä Ukrainaan. Jokerien edustusmiehistöllä ei ole pelipaikkaa missään sarjassa tulevalla kaudella. 

– Jääkiekkoliitto saa Samista osaavan ja monipuolisen kokemuksen omaavan toimitusjohtajan, jonka sydän sykkii jääkiekolle, puheenjohtaja Harri Nummela sanoi jääkiekkoliiton tiedotteessa.

– On suuri kunnia ottaa vastaan Jääkiekkoliiton toimitusjohtajan tehtävä. Jääkiekko on suomalaisten suosikkilaji ja Jääkiekkoliiton toimitusjohtajan pesti suomalaisen urheilujohtamisen ykköspaikkoja. Yhdessä liiton organisaation, seurojen ja sidosryhmien kanssa jatkamme työtä sen eteen, että jääkiekko lajina voi hyvin myös tulevaisuudessa, Kauhanen totesi.

Kauhasen tarkka aloituspäivä uudessa tehtävässä selviää myöhemmin. Siirtymäajan virkaa tekevänä toimitusjohtajana toimii Heikki Hietanen.

Lue myös:

    Uusimmat