Jokerien johtohahmo avaa uutta käännettä – vihjaa salamyhkäisistä "sitoumuksista"

1:09
Miksi Jokerien projektissa on oltu niin salamyhkäisiä? Toimittaja Ville-Veikko Valta vastasi.

Helsingin Jokerien paluuprojektin johtohahmoihin kuuluva Jarmo Koskinen avaa MTV Urheilulle, miksi Jokerit ei halunnut Jääkiekkoliiton hallituksen käsittelevän sen sarjapaikkahakemusta Mestikseen tiistaina.

Liittohallituksen oli määrä käsitellä Team Jokerit Oy:n sarjapaikkahakemusta Helsingissä tiistaina, mutta tämä jätettiin yllättäen tekemättä seuran pyynnöstä.

Jarmo Koskinen, josta on tulossa Team Jokerit Oy:n toimitusjohtaja, korostaa, että Jokerit ei vetänyt hakemusta kokonaan pois, vaan "se laitettiin pöydälle".

– Tarkoituksenamme on hioa sitä vielä kuntoon, jotta kaikki on siinä varmasti kohdallaan, kun asiaa käsitellään, Koskinen sanoo.

Jokerien halutessa pelata Mestistä ensi kaudella sen on jätettävä lisenssihakemus 31. maaliskuuta ja sitä ennen sen on jo saatava liittohallituksen myöntämä sarjapaikka.

– Käsityksemme mukaan Jääkiekkoliiton liittohallitus kokoontuu seuraavan kerran noin kuukauden päästä. Sitä ennen haluamme yhdessä Jääkiekkoliiton kanssa katsoa kaikki asiat hakemuksessamme kuntoon, Koskinen kommentoi.

– Tämä (24. tammikuuta) ei käsittääkseni ollut mikään lopullinen deadline. Varsinainen deadline on vasta 31. maaliskuuta lisenssihakemuksen kanssa. Sitä ennen pitää olla toki sarjapaikkahakemus hyväksytty.

Koskinen jatkaa muuten Jokerien paluuprojektin salamyhkäistä linjaa. 

– En voi lähteä tässä avaamaan yksityiskohtia hakemuksestamme. Siellä on sellaisia sitoumuksia, joista ei voi vielä kertoa.

2:38
Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela kommentoi tuoretta käännettä MTV Urheilulle: Jokereilla ei ole Mestis-paikkaan riittävää hakemusta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja