Jokereilta kova kaappaus KHL-kilpailijasta: ”Yksi parhaista keskushyökkääjistä”

Jokerit on tehnyt kahden vuoden sopimuksen aiemmin Torpedo Nizhni Novgorodia edustaneen amerikkalaissentteri Jordan Schroederin kanssa.

29-vuotias Schroeder nakutti päättyneellä kaudella 60 ottelussa tehot 19+22=41 ollen oman joukkueensa pisteykkönen ja KHL:n pistepörssin 18:s.

Schroederille KHL-kausi oli ensimmäinen Pohjois-Amerikan ulkopuolella.

– Schroeder oli yksi viime kauden parhaista keskushyökkääjistä KHL:ssä. Häneltä löytyy ratkaisukykyä, taitoa ja nopeutta, minkä lisäksi hän on erinomainen pelaaja ylivoimalla. Hän istuu erittäin hyvin siihen pelityyliin, jolla haluamme pelata Jokereissa, kertoo GM Jari Kurri seuran tiedotteessa.

NHL:ssä Schroeder on edustanut Vancouveria, Minnesotaa ja Columbusta. 165 runkosarjaottelussa sentteri teki tehot 18+24=42. AHL:ssä pelejä on kertynyt reilut 400 ja pisteitä 110+166=276.

– Olen todella innoissani, että saan liittyä Jokereiden joukkueeseen. Olen kuullut seurasta, kaupungista ja faneista vain hyviä asioita. Odotamme jo perheeni kanssa, että pääsemme Helsinkiin ja saamme kauden käyntiin. Tämä on minulle hieno mahdollisuus, Schroeder sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat