Jokereiden jännitteinen ottelu Minskiä vastaan alkoi kömmähdyksellä: "Jokerit pahoittelee syvästi tapahtunutta"

Jokereiden keskiviikon KHL-ottelu Dinamo Minskiä vastaan alkoi kömmähdyksellä, kun vastustajalle soitettiin epähuomiossa väärä kappale.

Valko-Venäjän kansallislaulun sijaan Hartwall Areenassa raikasivat Palaun kansallislaulun sävelet, kertoo Championat. Miksi juuri pienen saarivaltion kansallislaulu valikoitui levylautaselle, ei ole tiedossa. Jokerit kuitenkin pahoitteli tapahtunutta Twitterissä.

– Ennen Jokereiden ja Dinamon välistä tämän illan ottelua soitettiin teknisen ongelman vuoksi Valko-Venäjän hymnin tilalla väärä hymni. Jokerit pahoittelee syvästi tapahtunutta. Pahoittelut on esitetty seuran toimesta suoraan myös Dinamon joukkueelle, Jokerit tviittasi.

Keskiviikon ottelussa on normaalia enemmän jännitettä, sillä Jokereiden kannattajaryhmä Eteläpääty ilmoitti ennen ottelua pysyvänsä vaiti ensimmäisten kymmenen minuutin ajan. Tällä  tavoin ryhmä kertoi osoittavansa tukensa niille, joilla ei ole ääntä.

Aiemmin Eteläpääty on vastustanut Jokereiden matkustamista KHL-otteluun Minskiin maan huonon ihmisoikeustilanteen vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja