Jokaisen käsilaukusta löytyvä kauneustuote pelastaa monessa tilanteessa – katso vinkit!

Häiritsevätkö pörröiset hiustenlatvat, kuivat kynsinauhat tai vaikkapa ihoon tarttuva hiusväri? Yksi ja sama tuote taipuu moneen.

Varsinkin käsilaukussa kannetaan usein jos jonkinmoista kauneustuotetta, mutta onneksi löytyy myös tuotteita, joiden niksit tuntemalla säästää tilaa.

Huulirasva toimii kaikissa muodoissaan muuhunkin kuin kuivien rohtuneiden huulien kosteutukseen. Varaa laukkuusi siis vähintään yksi huulirasva, ja ylläty sen monikäyttöisyydestä.

Lue alta kuusi käytännöllistä vinkkiä käyttää huulirasvaa – ja ylläty.

1. Taltuta pörröpää

Toisinaan ärsyttävät pörröiset hiussuortuvat eivät tahdo pysyä kurissa. Pieni määrä huulirasvaa taltuttaa itsepäiset hiukset. Kulmakarvatkin saa kuriin pienellä määrällä huulirasvaa.

2. Ensiapua korppuiholle

Kosteusvoidepurnukat vievät tilaa käsilaukussa, mutta onneksi pienestä huulirasvapurkista on paljon apua. Kuivankarheat kyynärpäät, repeilevät kynsinauhat tai halkeilevat rystyset saavat ensiapua huulirasvasta. Kasvojen kuivat läiskät saa myös kosteutettua ensihätään huulivoiteella. Jos silmänympärysvoide on päässyt loppumaan, voit kokeilla myös levittää puikkohuulirasvaa silmänympärysiholle.

3. Nuhanenälle helpotusta

Nuhanenät ilahtuvat seuraavasta vinkistä: punoittava ja kuiva nenänympärys rauhoittuu, kun siihen voitelee hieman huulirasvaa. Kokeile viilentävää mentolia sisältää rasvaa – samalla avautuu myös tukkoinen nenä.

4. Kotivärjääjän ehdoton suosikkituote

Erityisesti vaseliinipohjaiset huulirasvat toimivat ihon suojana hiuksia värjätessä. Rasvaa korvanlehdet ja hiusraja, eikä ihon värjäytymistä tarvitse enää pelätä.

5. Pohjusta silmämeikki

Luomivärin pohjustustuotteita löytyy lähes jokaiselta meikkibrändiltä. Edullinen korvaaja löytyy kuitenkin jokaisen meikkipussista. Taputtele huulivoidetta ohuelti luomillesi ja levitä sitten luomiväri päälle.

6. Rauhoita pienet ihovauriot

Paperiviillot ja naarmut rauhoittuvat levittämällä huulirasvaa naarmujen päälle. 

Lue myös:

    Uusimmat