Joka kodin asuntomarkkinat uudistuu ja laajenee

MTV3-kanavalla suunnuntaiaamuisin syksystä 1991 lähtien esitetty Joka kodin asuntomarkkinat -ohjelmasarja uudistuu, laajenee ja palaa samalla juurilleen. Esitysaika pitenee vuoden 2005 alussa 30 minuutista 45 minuuttiin. Asuntomarkkinat ja asunnon hankinta nousevat remontoinnin ja rakentamisen rinnalle ohjelman pääteemoiksi. Jatkossa ohjelma rakentuu entistä selvemmin kolmesta eri jaksosta:

• Kodinrakentajat

"Remontti-Reiska" Jorma Piisinen tarjoaa käytännönläheistä ja kokemusperäistä tietoa omakotitalon rakennuttajille ja rakentajille sekä isompien perusparannusten teettäjille ja tekijöille. Rakennetaan ja remontoidaan monilla menetelmillä käyttäen erilaisia tuotteita ja materiaaleja.

• Asuntomarkkinat

Uudessa "Haku päällä" –osiossa asunnon ostamista suunnittelevat käyvät arvioimassa myynnissä olevia asuntoja apunaan asuntokaupan ammattilainen Ulla-Maija Honkanen. Lisäksi esitellään mielenkiintoisia asuntoalueita ja asumisen uusia konsepteja sekä kuvataan asuntomarkkinoiden tuoreimmat trendit ja ilmiöt.

• Koti kunnossa

Jakson painopiste on kevyemmissä remonteissa ja kodin ylläpidossa – hyvän asumisen elementeissä. Remontti-Reiskan opastuksella tehdään eri vaikeusasteisia sisustus- ja pintaremontteja – "sohvien miehillekin" sopivia. Taloyhtiötieto-osiossa käsitellään kerros- ja rivitaloasumisen pelisääntöjä ja kannustetaan kaukonäköiseen kunnossapitoon.

Ensimmäinen uusimuotoinen Joka Kodin Asuntomarkkinat esitetään MTV3-kanavalla sunnuntaina 2.1.2005 klo 9.55 alkaen. Kevätkaudella 2005 ohjelmalla on 16 ensiesityskertaa.

Joka Kodin Asuntomarkkinat –ohjelmasarjaa on esitetty MTV3-kanavalla ja sen edeltäjällä Kolmoskanavalla syyskuusta 1991 lähtien 410 kertaa. Vuonna 2003 kauppa- ja teollisuusministeriön myöntämän kuluttajatiedon julkistamispalkinnon saaneen ohjelmasarjan tuottaa Finnish Construction Communications Oy (FCC).

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja