Johannes Kläbolta paksua tekstiä Iivo Niskasesta

8:06
Katso videolta Jari Isometsän summaus parisprinteistä.

Norja juhli olympiakultaa miesten parisprintissä Pekingin kisoissa keskiviikkona. Johannes Hösflot Kläbo totesi kilpailun jälkeen, että hänen parinsa Erik Valnes olisi saanut Iivo Niskasen ja Aleksandr Bolshunovin näyttämään pikkupojilta.

Suomen Niskanen ja Joni Mäki hiihtivät hopealle ennen Venäjän olympiakomitean kaksikkoa Bolshunovia ja Aleksandr Terentjeviä. Mitali oli Niskaselle jo uran viides olympiatasolla. Kläbo antoi kisan jälkeen suitsutusta parilleen Valnesille.

– Valnesilla oli uskomaton kisa. Laitoin takin päälle toisen osuuden jälkeen ja Arild (valmentaja Monsen) totesi, että Erik näyttää pirteältä, joten hänellä tulee menemään hyvin. Se, mitä hän teki oli fantastista. Hän sai Bolshunovin ja Iivon näyttämään pikkupojilta, Kläbo sanoi NRK:lle.

Valnes antoi oman näkemyksensä Norjan TV2:n haastattelussa. 

– Se on hyvä. Sitä juurikin yritin tehdä. Nämä ovat olympialaiset, erityinen kilpailu, joten on erittäin hienoa loistaa täällä. Suunnitelma toteutettiin täydellisesti, Valnes kertoi.

Olympialaisten maastohiihdot huipentuvat tulevana viikonloppuna käytäviin naisten 30 kilometrin ja miesten 50 kilometrin kisoihin, jotka hiihdetään vapaalla tyylillä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja