Johanna Tukiaisen häistä ei puuttunut draamaa, lue ja katso video!

Kohublondi Johanna Tukiainen meni lauantaina naimisiin Saariselällä. Vihkiminen tapahtui iglussa.

Rouvasäätyyn lauantaina päässeen Johanna Tukiaisen ja hänen tuoreen aviomiehensä Arto Länsmanin häissä nähtiin MTV3.fi Viihdeuutisten mukana kyyneleitä, tanssia ja riitoja.

Häät pidettiin hotelli Kakslautasessa jäisessä iglussa, jossa oli 15 astetta pakkasta. Katso video hääparista vihkiseremonian jälkeen.

Lauantaina viiden aikoihin alkaneet häät kärsivät morsiusneitojen pulasta, sillä sekä Johanna pikkusisko Julia että Big Brother -ohjelmasta tuttu Henna Kalinainen joutuivat jättämään häät väliin. Katkaisuhoidossa oleva Julia jättäytyi pois häistä lääkärin kehotuksesta, Henna ei ilmoittanut häistä poisjäämisestään edes morsiamelle. Myöhemmin Henna kertoi nukkuneensa pommiin lennolta.

Häävieraan mukaan Johannan ja Arton suurta päivää juhlittiin ravintolassa pienessä seurueessa. Noin 30-henkinen seurue sai todistaa kohukaunottaren ja lappilaismiehen häätanssia, jonka esitti cover-musiikkia soittava livebändi.

Rakkausjuhlassa ei säästytty kyyneliltä, joita morsian vuodatti isänsä puheen aikana. Hääjuhlassa ei myöskään vältytty riidalta. Hääjuhlan tilanne kärjistyi iltamyöhällä, kun Arto suutahti vaimolleen ja häntä tanssittaneelle miehelle. Häävieraan mukaan tuore ukkomies myös poistui hääjuhlasta ilman Johanna-vaimoaan. Morsiamen kerrottiin juhlineen vieraiden kanssa yön pikkutunneille saakka.

Lue kaikki Johanna Tukiaisen häistä

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja