Johanna Koivu: Näin Elonkerjuun albumi edistyy

Elonkerjuu-yhtye työstää parhaillaan ensimmäistä albumiaan Lauri Tähkän tilalle palkatun solistin kanssa.

Elonkerjuu-yhtye paljasti tammikuun lopussa Lauri Tähkän tilalle palkatun solistinsa. Nyt yhtye on siirtynyt studion uumeniin nauhoittamaan uutta albumiaan.

– Olemme olleet studiossa nyt pari viikkoa. Olemme saaneet nauhoitetuksi rummut ja bassot, nyt on sitten vuorossa kitaroiden osuudet, yhtyeen viulisti Johanna Koivu kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Koivun mukaan uuden albumin nauhoittaminen ei tunnu erilaiselta uutena solistina toimivan Juha Lagströmin kanssa. Tuotantopuolella tapahtuneet muutokset ovat viulistin mukaan suurempia asioita.

– Nauhoitamme puolet Tampereella ja puolet Helsingissä. Meillä on nyt uusi tuottaja, joka tuo oman mausteensa tähän. On ollut mukavan rentoa ja minulla on vahva tunne siitä, että tulee hyvää musiikkia.

Koivun mukaan yhtyeen sisäiset kemiat toimivat Lagströmin kanssa hyvin. Koivun mukaan uusi solisti onkin tasavertainen jäsen alkuperäiskokoonpanon kanssa.

– Onhan se aina erilaista, kun tulee uusi ihminen kymmenen vuoden jälkeen. Hän on täynnä intoa ja tarmoa ja on muutenkin positiivinen tyyppi, joten meillä on hyvä fiilis. Hän kertoo omat mielipiteensä, me kunnioitamme sitä ja hän puolestaan kunnioittaa meidän mielipiteitämme. Minusta on erittäin kuvaavaa, kun hän tapasi meidät ensimmäistä kertaa, niin hänellä oli omia kappaleita mukanaan ja hänen pitää olla tasavertainen jäsen muiden yhtyeen jäsenten kanssa, koska muuten se ei toimi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat