Jo toisella huipputurnaukseen osallistuneella tennistähdellä todettiin koronavirus – pelaajat juhlivat yhdessä Serbian yössä

Viikonloppuna Adria Tour -näytösturnauksessa pelannut kroatialainen tennistähti Borna Coric on sairastunut koronavirukseen. Coric ilmoitti tartunnastaan maanantaina.

Coric ei suinkaan ole ainoa turnauksessa pelannut pelaaja, joka on saanut tartunnan. Grigor Dimitrov kertoi omasta tartunnastaan sunnuntaina. Tästä syystä myös turnauksen finaaliottelu jätettiin kokonaan pelaamatta.

Coric ja Dimitrov pelasivat turnauksessa lauantaina vastakkain. Coric haluaa tehdä kaikkensa, jotta hänen kanssaan tekemisissä olleet ihmiset pääsisivät testattavaksi.

– Haluan varmistaa, että kaikki, jotka ovat olleet tekemisissä kanssani viime päivien aikana, pääsevät testattavaksi. Olen todella pahoillani kaikesta harmista, mitä olen voinut aiheuttaa. Minä voin hyvin, eikä minulle ole mitään oireita, Coric kirjoittaa Twitter-tilillään.

Serbiassa järjestetyn turnauksen vajavaiset koronavirusrajoitukset ovat herättäneet laajalti polemiikkiakin. Yhdysvaltalainen tennisikoni Chris Evert ilmaisi kritiikkinsä vahvasti.

– Täysin vapaat fyysiset kontaktit, ei kasvomaskeja, ja jopa katsojat olivat ilman maskeja. En ymmärrä, Evert ihmettelee Reutersin mukaan.

Useat turnaukseen osallistuneet tennistähdet nähtiin turnauksen aikana yhdessä juhlimassa Serbian yössä supertähti Novak Djokovicin ja koronaan sairastuneen Dimitrovin johdolla. Sosiaalisessa mediassa levinneellä videolla turnauksen tennistähdet tanssivat ja juhlivat yhdessä belgradilaisessa yökerhossa.

Lue myös:

    Uusimmat