Jo kuusi ihmistä on hukkunut juhannuksena, tieliikenteessä ja tulipaloissa kuollut yhteensä neljä

Nuorehko mies hukkui Hietaniemen uimarannalla, toinen kiidätettiin sairaalaan – MTV tapahtumapaikalla 1:33
Nuorehko mies hukkui Hietaniemen uimarannalla, toinen kiidätettiin sairaalaan – MTV tapahtumapaikalla

Juhannuksen vilkkaassa vesiliikenteessä ja uimamatkoilla on hukkunut ainakin kuusi ihmistä juhannuspäivän iltaan mennessä.

Juhannuspäivänä lauantaina hukkui meressä uimassa ollut mies Helsingin Hietaniemen uimarannalla. Vesi vaati juhannuspäivänä uhrin myös Turun lähellä Sauvossa, missä iäkäs nainen hukkui mökkirannassa.

Lauantaina aamuyöllä Sisä-Suomen poliisi kertoi STT:lle, että Pirkanmaan Pälkäneellä hukkui ihminen, mutta tarkempia yksityiskohtia ei julkistettu. Kaakkois-Suomen poliisi puolestaan tviittasi kolmekymppisen miehen hukkuneen aamuyöllä Kotkassa Kymijokeen.

Perjantai-iltana Itä-Suomen poliisi kertoi Pohjois-Savon Rautalammilla hukkuneesta iäkkäästä miehestä. Samaan aikaan Länsi-Uudenmaan poliisi kertoi, että Espoossa oli hukkunut ihminen.

Juhannuksen tieliikenteessä oli tullut tietoon juhannuspäivän iltaan mennessä kaksi kuolemaan johtanutta turmaa. Menoliikenteen aikana kuoli nainen ulosajossa Kainuun Paltamossa.

Lauantaina liikenteessä kuoli nuorehko mies Oulun Ylikiimingintiellä, kun hänen kuljettamansa henkilöauto suistui tieltä.
Tänäkin juhannuksena on sammutettu lukuisia asuntopaloja. Haminassa kuoli aattona ihminen rivitalohuoneiston tuhonneessa palossa Takkaniemessä. Päijät-Hämeen Kärkölässä kuoli saunamökin palossa ihminen juhannuspäivänä.

Lue myös:

    Uusimmat