Mainos

Jethro Rostedt kaahasi korttinsa hyllylle - palkkasi nuoren apukuskin

Kiinteistönvälittäjä ja televisiotähti Jethro Rostedt joutui laittamaan ajokorttinsa jäähtymään.

Jethro Rostedt elää paraikaa hieman erilaista arkea. Hän joutui nimittäin palkkaamaan itselleen kuljettajan kaahattuaan korttinsa hyllylle.

Rostedt kertoo, että kortti lähti hyllylle, koska hän onnistui ajamaan kolmeen eri otteeseen vuoden aikana lievää ylinopeutta. Autolla runsaasti ajava mies onnistui täräyttämään nopeusvalvontakameraan joka kerta.

– Siinä on ilmeisesti sellainen sääntö, että jos vuoden aikana ajaa kolmet ylinopeussakot, kortti lähtee kuukaudeksi. Minun viimeisin rikesakko on maaliskuulta, mutta vasta nyt pamahti ajokielto, mies kertoo MTV.fille.

– Toki olen pahoillani ja otan opikseni tästä. Mutta fakta on se, että näitä tulee väkisinkin, sillä ajan niin paljon työkseni, Rostedt lisää.

Hyväntuulinen Rostedt ei ajokiellosta kuitenkaan lannistunut, vaikka auto onkin elintärkeä kulkuväline kiinteistönvälittäjälle.

– Ajan sen satatonnia vuodessa eli taksit eivät tulleet kysymykseen. Niinpä päätin palkata itselleni apukuskin. Maksan nuorelle miehelle ihan kuukausipalkkaa. Ylinopeudellani oli siis työllistävä vaikutus, paraikaa kuskinsa kyydissä oleva Rostedt hymähtää.

Autottomuus saattaa hankaloittaa myös arkea kauppareissuineen. Rostedtin vaimolla on kuitenkin onneksi ajokortti.

– Mutta en minä hänen kyytiinsä kyllä uskaltaudu, Rostedt nauraa.

Jethron kaahailusta kertoi ensimmäisenä Seiska.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja