Jesse Puljujärvi paljasti: jatkoaikamaalissa odotti yllätys

Viime ajat tehottomasti ja tuskaisesti Liigassa pelannut Kärppien Jesse Puljujärvi iski jatkoaikaratkaisun jääkiekkoliigan pelissä Ässiä vastaan lauantaina Oulussa.

Puljujärvi viimeisteli 5–4-äkkikuolemaosuman päästyään yksin läpi. Kiekko valui maalivahti Rasmus Tirrosen varusteista maaliviivan paremmalle puolelle.

– Loistavasti uhrauduimme alivoimalla ennen maalia. Läpi päästyäni katsoin ensin, että kiekko jäi maalivahdin varusteisiin, mutta sieltä se lirui maaliin, Puljujärvi kertoi.

Ässille tappio oli katkera. Joukkue oli lähellä viikonlopun toista voittoaan, mutta Cody Kunyk tasoitti pelin ajassa 58.53 Kärppien pelatessa ilman maalivahtia.

Kunyk löi kiekon ilmasta sisään. Ässien Niklas Appelgrenin 4–3-johtomaali syntyi myös kiekkoa ilmasta ohjaten. Maali hyväksyttiin pitkän videotarkastelun jälkeen.

Edellisessä pelissään Kärpät oli kyykännyt 1–7-tappioon kotona HIFK:ta vastaan. Puljujärvi ajettiin siinä pelissä ulos polvitaklauksesta, mutta hyökkääjä ei saanut tempustaan pelikieltoa.

– Totta kai oli hyvä juttu, että saimme kotivoiton heti sen pelin jälkeen. Välillä on vaikeampia pelejä, Puljujärvi kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat