Jesse Puljujärvi ja röpelöratkaisu! Tässä Kärppien ja HPK:n maalijuhlien kaikki osumat

Jääkiekon SM-liiga on maajoukkuetauolla – muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Oulussa Kärpät pelaa koronakaranteenin takia siirtyneitä rästiotteluita. Keskiviikkona Kärpät kaatoi HPK:n lukemin 4–3. Ratkaisijana toimi Jesse Puljujärvi.

Maalinteon avasi ex-HPK-sentteri Cody Kunyk, joka osui alivoimalla.

1–0:

Erän lopulla Kärpille tuli sysimusta hetki. HPK tuli rinnalle ja ohi, vain puolen minuutin aikana.

Henri Kanninen, 1–1:

Kristian Vesalainen, 1–2:

Toisessa erässä Kärpät nousi rinnalle ja paineli ohi.

2–2-osuma syntyi ruotsalaispuolustajan Ludwig Byströmin lavasta:

3–2-maalista vastasi puolustaja Miihkali Teppo, joka sai lapansa Kunykin heiton väliin:

HPK nousi tasoihin kolmannen erän puolessa välissä. Asialla oli Valtteri Puustinen.

3–3:

HPK aloitti jatkoajan ylivoimalla. Asetelmat kuitenkin kääntyivät, kun tasoitusmaalin iskeneelle Puustiselle tuomittiin jäähy kampituksesta.

Sen aikana syntyi myös ratkaisu.

Kärppien ylivoima jauhoi tuhoisasti. Kiekko pelattiin Puljujärvelle, joka naulasi röpelöimäisellä kudilla loppulukemiksi 4–3.

Ratkaisumaali näkyy jutun yläreunasta.

Voiton myötä Kärpät nousi sarjataulukossa kuudenneksi. Oululaisjoukkue on kerännyt yhdeksästä ottelusta kasaan 17 pistettä.