Jesse Puljujärvi ilmiliekeissä – katsokaa tätä peippailua! Kärpät-maalivahti säväytti tempullaan

Jesse Puljujärvi vietti kolmen tehopisteen iltaa Kärppien otettua 5–2-vierasvoiton SaiPaa vastaan jääkiekon SM-liigassa.

Puljujärvi (2+1) aloitti tehotehtailun avauserässä iskettyään terävällä rannelaukauksella 1–1-tasoituksen, kauden 20. maalinsa.


Kolmannessa erässä Kärppien maalivahti Patrik Rybar säväytti pitkällä ja tarkalla avauksellaan Puljujärvelle. Puljujärvi ampui SaiPa-maalivahti Niclas Westerholmin patjoihin, ja Mika Pyörälä painoi irtokiekosta oululaisten 3–2-voittomaalin.


Puljujärvi päätti tehoiltansa upealla maalilla viimeistä edellisellä peliminuutilla. "Pulju" sai näyttävän rystylätyn Juho Lammikolta, veivaili SaiPa-veskari Westerholmin täysin vipuun ja iski ottelulle ilmiömäisen päätösmaalin.

Kärpät-veskari Rybar on nyt kahden ottelun pisteputkessa. Hän nappasi syöttöpinnan edellisestäkin pelistä, jossa Kärpät voitti Sportin 2–1.

Puljujärvi nousi SM-liigan pistepörssissä toiseksi: hänellä on nyt kauden 48 pelistä vyöllään tehot 21+27=48. Pörssikärjessä oleva Ilveksen Eemeli Suomi on vain pinnan edellä.

Kärpät johtaa sarjaa, kun taas SaiPa majailee 12:ntena.

Lue myös:

    Uusimmat