Jesse Puljujärveä ei ole kaupattu NHL:ssä – joko hyppää Kärppien pelivahvuuteen? Seurapomo: ”Dialogia käydään”

Suomalaishyökkääjän Jesse Puljujärven ensi kauden osoite on yhä iso kysymysmerkki. Puljujärvi on hinkunut avoimesti siirtoa muualle Edmonton Oilersista. Siellä Puljujärven NHL-ura ei ole ottanut kunnolla tuulta allensa. Kaiken keskellä Puljujärveä on yhdistetty kiivaasti Kärppiin, jonka riveissä hän on harjoitellut koko kesän ajan.

MTV Urheilu kertoi jo aiemmin, että Puljujärvi aikoo pelata ensi kaudella Kärpissä, jos NHL-sopimusta ei synny.

Tuoreeltaan sanomalehti Kaleva raportoi siitä, miten Puljujärvi oli viilettänyt jo Kärppien ylivoimakoostumuksissa mukana harjoituksissa.

Mutta hyppääkö Puljujärvi jossain vaiheessa oululaisseuran pelivahvuuteen mukaan?

– Totta kai dialogia käydään, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho sanoo Puljujärvestä MTV Urheilulle.

– Mutta se, että pelaako hän tällä kaudella Kärpissä, on asia, joka ei ole varmaan kenenkään tiedossa tällä hetkellä, Aho painotti perään.

Kärppien kannalta Puljujärvi olisi enemmän kuin mielenkiintoinen pelaaja jo tulevia CHL-pelejä eli jääkiekon Mestarien liigan koitoksia ajatellen. Tilanne on kuitenkin suorastaan epäselvä.

– Hän on ihan samassa asemassa kuin muutkin NHL-miehet, jotka harjoittelevat meidän mukana. Mielenkiintoinen pelaaja, mutta ei tuo tilanne ole meidän käsissä. Valtameren takana niitä päätöksiä tehdään, jos kauppa tulee.

– Seuraamme tilannetta, Aho sanoo Kärppien asemasta.

Puljujärvi on NHL:n suhteen rajoitettu vapaa agentti. Puljujärvellä on joulukuun alkuun asti aikaa tehdä sopimus, mikäli hän haluaa pelata ensi kaudella taalajäillä.

– 4.10, kun NHL-kausi alkaa, on varmasti yksi virstanpylväs. Mutta katsotaan, Aho sanoi Puljujärvestä ja siitä, milloin päätöksiä voi odotella. 

Lue myös:

    Uusimmat