Jennifer Lopezin poikaystävä: Se ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä!

Jennifer Lopezin 17 vuotta nuorempi poikaystävä Casper Smart paljasti, ettei parin kohtaaminen ollut rakkautta ensi silmäyksellä. Katso haastattelu!

Pop-tähti Jennifer Lopezin, 42, ja Casper Smart, 25, alkoivat seurustella muutama kuukausi sen jälkeen, kun Lopez päätti seitsemän vuotta kestäneen avioliittonsa laulaja Marc Anthonyn kanssa heinäkuussa 2011. Pari tapasi työn merkeissä, sillä Smat on Lopezin taustatanssija sekä tähden tulevan kiertueen pääkoreografi.

17 vuotta rakastaan nuorempi Casper vakuuttaa, ettei heidän välillään aluksi ollut romanttista kipinää.

– Kyseessä ei ollut rakkautta ensi silmäyksellä kummallekaan meistä. Suhteen alkaminen oli vain hyvin luonnollista. Ensin välillämme ei ollut mitään, ei flirttailua, ei mitään, Smart kertoi ABC Newsin haastattelussa.

Neljävuotiaiden kaksosten äiti Lopez ymmärtää, että hänen kumppanina oleminen voi herättää paljon huomiota ja tuoda mukanaan paineita. Kolme kertaa eronnut kaunotar kertoo, ettei silti ole luopunut haaveistaan mennä vielä joskus naimisiin.

– Minulle se satu on suurin unelma. Enkä luovu siitä unelmasta koskaan. Kenelle tahansa voi olla vaikeaa seistä rinnallani, mutta loppujen lopuksi tiedän, että ansaitsen tulla rakastetuksi, Lopez kommentoi.

Jennifer Lopez esiintyy Suomessa marraskuussa 2012. Parhaillaan tähti on kiertueella Enrique Iglesiasin kanssa pohjois-Amerikassa.

Jennifer Lopez, Enrique Iglesias ja Casper Smart ABC Newsin haastattelussa:MTV3/Helmi

Lähteet: Femalefirst.co.uk, Dailymail.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja