Mainos

Jennifer Lopez uransa alusta: Managerit käskivät laihduttaa

Jennifer Lopezia painostettiin pudottamaan painoa uransa alkuaikoina, mutta tähti kieltäytyi.

Poppari Jennifer Lopez tunnetaan hittiensä ohella kurvikkaasta vartalostaan. Nykyään moni haaveilee saavansa itselleenkin tähden muodokkaan takapuolen, mutta aina näin ei ole ollut.

E!Online-sivuston mukaan 46-vuotias Lopez paljasti tällä viikolla tulleensa uransa alussa usein painostetuksi karistamaan kiloja.

– Minun käskettiin pudottaa painoa, vaikka olin tanssija ja urheilullinen. Jopa silloinen managerini, jonka kanssa en enää työskentele, sanoi, että sinun täytyy olla laihempi.

Lopez ei kuitenkaan suostunut taipumaan kehotuksiin, vaan piti kiinni sittemmin kuuluisaksi tulleista kurveistaan.

– Sanoin, että ei käy. Ei minun tarvitse. Jos laihdun enemmän, en ole enää oma itseni, nainen kertoo vastanneensa laihdutusta suositelleille taustajoukoilleen.

Nykyään Lopez kertoo olevansa iloinen siitä, että asenteet ovat vapautuneempia ja kurvikkaitakin naisia pidetään viehättävinä.

– Se oli todellinen taistelu! Yritin silloin vain olla oma itseni yrittämättä sopia muiden asettamiin muotteihin. Nyt aika on erilainen. Erilaisuutta arvostetaan. Nykyään hyväksytään erilaisia ihmisiä rotuun, sukupuoleen tai vartalotyyppiin katsomatta. Siinä on kuljettu pitkä matka, tähti sanoo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.