Jennifer Aniston ylisti Adam Sandleria voittopuheessaan: "Yksi kilteimmistä ihmisistä"

Gaalassa palkittu Hollywood-tähti Jennifer Aniston sulatti yleisön sydämet.

Sunnuntaina Kaliforniassa 45. kerran järjestetty E! People’s Choice Awards keräsi paikalle Hollywoodin kermaa.

Ikimuistoisesta komediasarjasta Frendit kuuluisuuteen ja muoti-ikoniksi ponnahtanut näyttelijä Jennifer Aniston palkittiin vuoden ikoni -palkinnolla. Lavalla nähtiin samaan aikaan myös hänen näyttelijäkollegansa Adam Sandler. Kaksikko näyttelee Netflix-suoratoistopalvelun Murhamysteeri-elokuvassa (2019) kiperään murhavyyhtiin sotkeutuvaa pariskuntaa. Elokuva palkittiin gaalassa vuoden komediaelokuvana.

Ensimmäisen kerran heidät nähtiin samassa elokuvassa, Just Go With It, vuonna 2011. Iloinen Aniston kiitti puheessaan Sandleria.

– Adam on yksi kilteimmistä ja lahjakkaimmista ihmisistä, jonka tiedän. Aniston sanoi ja vitsaili, ettei voi jatkaa kehumista loputtomiin, koska palkinto ei ole Sandlerille.

– Ensi kerralla sitten, Aniston jatkoi.

Iloinen näyttelijä oli otettu palkinnostaan ja pysyi huumorilinjalla.

 – Emme näyttele kriitikkoja tai itseämme varten, emmekä tehdäksemme vanhempiamme ylpeiksi meistä. Teemme tätä rahan takia, näyttelijä vitsaili.


Aniston kiitti fanejaan tuesta ja painotti Frendit-sarjan merkitystä uralleen. Ilman ikonista sarjaa hän ei olisi ollut lavalla vastaanottamassa palkintoa. Hän kehui myös sarjan muita päänäyttelijöitä.

Murhamysteeri on ollut yksi Netflixin suosituimpia elokuvia. The Hollywood Reporter -lehden mukaan elokuva on saamassa jatkoa. Aniston ja Sandler jatkanee rooleissaan.

Lähteet: Yahoo!, The Hollywood Reporter, E! Red Carpet & Award Shows

Lue myös:

    Uusimmat