Jennifer Aniston saa tänä vuonna lapsen?

Jennifer Aniston on kertonut ystävilleen haluavansa lapsen tänä vuonna.

41-vuotias Frendit-sarjasta alunperin tuttu, monien romanttisten komedioiden pääroolissa nähty Jennifer Aniston on sanonut ystävilleen harkitsevansa adoptiota tai sijaissynnyttäjän käyttöä.

– Jen on punninnut eri vaihtoehtoja sijaissynnyttäjästä sopivaan spermanluovuttajaan. Hän on päättänyt mennä täyttä höyryä eteenpäin kohti äitiyttä. Jenin mielestä tämä on oikea hetki lapselle. Juuri nyt adoptio tuntuu hänestä parhaimmalta vaihtoehdolta, mutta muitakaan vaihtoehtoja ei ole poissuljettu. Yksinhuoltajaäiti Sandra Bullockista on tullut tavallaan roolimalli Jenille, kun tämä adoptoi vauvan vuosi sitten, lähde kertoi National Enquirer -lehdelle.

Lähteen mukaan Aniston on viettänyt paljon aikaa pitkäaikaisen ystävänsä Courteney Coxin ja tämän 6-vuotiaan tyttären Cocon kanssa, joka on saanut hänet haluamaan omaa lasta vielä enemmän.

– Jen on häkeltynyt äidin ja tyttären välisestä rakkaudesta – ja se toi esiin hänen äidinvaistonsa. Hän rakastaa viettää aikaansa Cocon kanssa leikkien ja jutellen. Kaikesta huomaa, miten paljon hän haluaa itse olla äiti, lähde kertoo.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: Digitalspy.co.uk

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja