Antto Melasniemi ja Jenni Kokander päätehtävän reseptit.
Jennin ostokset:
- Pala possun sisäfilettä
- Graavilohi
- Tyrnimarja
- Avokado
Haudutettua possua ja perunasalaattia

- 150 g possun sisäfilettä
- 1 litra kanalientä
- Reilusti timjamia
- 1 kokonainen valkosipulia kuorineen
- 1 kokonainen sipuli kuorineen
- 3 siivua sitruunan kuorta
- loraus sitruuna mehua
- Suola
- Pippuri
Mausta possunfile suolalla ja pippurilla. Mausta kanaliemi timjamilla, sipuleilla ja sitruunan kuorella ja mehulla. Hauduta possunfilettä kanaliemessä noi 15minuuttia. Leikkaa ohuiksi siivuiksi tarjolle.
Yrittipossu-Wallenberg ja lohta

- 150 g possun sisäfilettä
- 1 dl Arla kermaa
- Neilikka
- Persiljaa
- Suolaa
- Pippuria
- 50 g graavilohta
Hienonna possunfile pieniksi paloiksi ja laita palat kerman ja mausteiden kanssa tehosekoittimeen. Muotoile massasta pihvejä ja paista pannussa öljyssä. Paista graavilohi nopeasti pannulla öljyssä ja aseta possu-wallenbergien päälle.
Lohi-avokadotartar

- 100 g graavilohta
- 1 avokado
- kourallinen ruohosipulia
- ½ sitruunan mehu
- Suolaa
- Chiliä
- 0,5 dl oliiviöljyä
Pilko graavilohi ja avokado pieniksi kuutioiksi. Lisää sitruunamehu, oliiviöljy, mausteet ja sekoita.
Peruna-tillisalaatti
- 2 perunaa pieninä kuutioina
- Suolaa
- Pippuria
- Tilliä
- 1 tl Myllyn Paras vehnäjauhoja
- 1 dl Arla kermaa
Paista perunakuutiot pannulla öljyssä. Lisää vehnäjauhot ja kerma pannulle. Mausta suolalla, pippurilla ja tillillä.
Pikkelssi-siemeniä
- 1 osa etikkaa
- 2 osaa sokeria
- 3 osaa vettä
- 0,5 dl sinapin siemeniä
- ripaus suolaa
Mittaa kattilaan etikka, sokeri ja vesi. Keitä sinapinsiemenet etikkaliemessä ja annostele haudutetun possun päälle.
Tyrnihilloke ja Italialainen marenki

Tyrnihilloke
- 0,5 dl tyrnimarjoja
- 1dl vettä
- 1dl fariinisokeri
- 1tl sitruunan mehu
- 1tl sitruunan kuorta
- 1tl aniksen siemeniä
Keitä tyrnimarjoja sokerilla, sitruunalla ja aniksella maustetussa vedessä siirapiksi.
Italialainen marenki
- 3 kananmunan valkuaista
- 1 rkl sokeria (valkuaisten kanssa)
- 2,5 dl sokeria (keitettynä vedessä)
- 1 dl vettä
Keitä sokeri ja vesi 121asteiseksi. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää 1rkl sokeria. Lisää sokerivesi vaahtoon ohuena nauhana kokoajan sekoittaen. Kokoa jälkiruoka laittamalla hilloke pohjalle ja lusikoi marenkimassa pinnalle. Ruskista marengin pinta tohottimella.