Jenkkilaulaja avautuu rankasta huumetaustastaan

Laulaja Fergie myöntää Oprah Winfreylle käyneensä läpi vaikeita aikoja.

The Black Eyed Peas -yhtyeestä tuttu laulaja Fergie avautui Oprah Winfreyn uudessa keskusteluohjelmassa rankasta nuoruudestaan, jolloin laulaja kuului Wild Orchid -yhtyeeseen. Fergie halusi jättää yhtyeen keskittyäkseen soolouransa rakentamiseen, mutta asiasta kertominen tuntui vaikealta.

– Minun olisi pitänyt kertoa yhtyetovereilleni, että minun on aika jättää ryhmä, jotta voin toteuttaa unelmani sooloalbumista. En osannut kertoa asiasta yhtyetovereilleni, joten aloin käydä ulkona ja käyttää huumeita, Fergie kertoo.

– Aluksi se tuntui hyvältä, mutta pian elämä alkaa vajota alaspäin. Painoin jossain vaiheessa vain noin neljäkymmentä kiloa.

Merkittävä käännekohta tapahtui, kun huumeet alkoivat aiheuttaa näköharhoja.

– Tulin todella vainoharhaiseksi. Huumeiden kanssa elää jonkinlaista vaihtoehtoista todellisuutta. Eräänä päivänä menin kirkkoon, ja luulin FBI:n seuraavan minua. Kävin keskustelua Jumalan kanssa, ja päätin lopettaa huumeiden käyttämisen, jos ulkona ei ollut poliiseja odottamassa. Kävelin ulos kirkosta, eikä siellä ollut ketään. Sinä päivänä tein lupauksen, jonka olen pitänyt siitä hetkestä asti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat