Mainos

Jenkeissä autoja voi ostaa automaatista – toimii kolikolla

0:31

Autoja verkkokaupassa myyvä yritys halusi tarjota asiakkaillensa elämyksen, johon liittyy valtava kolikko ja jättikokoinen automaatti.

Yhdysvalloissa toimii Carvana-niminen autokauppa, joka myy autonsa kokonaan internetin kautta. Kauppa toimittaa autot asiakkaille kotiinkuljetuksena, mutta halutessaan asiakkaat voivat myös noutaa ostamansa auton valtavista automaateista.

Automaatteja on toistaiseksi vasta Nashvillessä, Tennesseen osavaltiossa ja Houstonissa, Teksasin osavaltiossa. Kauempaa matkustavat asiakkaat saavat kuitenkin alennuksen lentolippua varten ja kuljetuksen lentoasemalta automaatin luokse.

Koska Carvana voi myydä autonsa tavallista edullisemmin nettikaupan kautta, päätti yrityksen toimitusjohtaja Ernie Garcia tarjota asiakkaillensa elämyksellisemmän tavan noutaa ostamansa auton. Seurauksena syntyi 5-kerroksinen automaatti Nashvilleen ja 8-kerroksinen automaatti Houstoniin.

– Asiakkaamme saavat jopa tähän tarkoitukseen valmistetun valtavan kolikon, jolla automaattia käytetään, Garcia kertoo.

Kolikko käynnistää robottikäden, joka noutaa automaatin tornista asiakkaan verkkokaupassa ostaman auton. Sen jälkeen auto siirtyy toiselle robotille, joka siirtää auton pysäköintitilaan, josta asiakas voi noutaa uuden autonsa.

Lähde: The Verge


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.