Jättisummat kyseessä: Mike Tysonin haastanut Evander Holyfield vahvistaa neuvottelut veteraanien superottelusta

1:20
Mike Tyson tuli paluuottelunsa punnitukseen tuimana kuin huippuvuosinaan.

Yli 20 vuoden takainen skandaaliottelu Mike Tysonin ja Evander Holyfieldin välillä saattaa hyvinkin saada jatkoa. Holyfield on vahvistanut keskustelut uusintaottelussa, jossa jaossa ovat myös valtavat palkintorahat.

Huhut kaksikon uudesta kohtaamisesta käynnistyivät viime vuoden puolella Tysonin, 54, kehään paluun yhteydessä. 58-vuotias Holyfield kertoi olevansa yhä valmis kohtaamaan miehen, joka puri hänen korvastaan palan vuoden 1997 kohuottelussa.

Nyt Holyfield on vahvistanut brittilehti The Sunille, että neuvottelut ovat käynnissä.

– Voin kertoa sen verran, että minun tiimini keskustelee Miken managerien kanssa, joten odottelen päätöksiä. He ovat parhaillaan yhteydessä toisiinsa, Holyfield toteaa.

Holyfield kertoo treenanneensa koko ajan ottelua silmällä pitäen. Hän paljastaa myös, että neuvotteluissa puhutaan valtavista rahasummista.

– Tiedän, että diili toteutuu joku päivä ja minä olen valmis siihen. Minulla menee ihan hyvin.

– Uskon, että jos ottelen Mikea vastaan, se tuottaisi 200 miljoonaa dollaria. Siitä tulee kaikista suurin ottelu. Tämä on täyttä totta, Holyfield heittää.

– Luulen, että Mike on saanut jo viestini. Jos hän ryhtyy siihen, niin hän ryhtyy, ja jos ei, niin sitten ei. Hänen täytyy tehdä se päätös, ja molempien täytyy olla yhtä mieltä siitä.

Holyfield vei Tysonilta WBA-liiton raskaan sarjan mestaruusvyön vuoden 1996 tyrmäyksellään. Seuraavan vuoden uusintaottelu päättyi veriseen näytökseen Tysonin hampaiden tartuttua Holyfieldin korvaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja