Tämän otteluparin ykkösnimestä ei jäänyt epäselvyyttä – Bayern Münchenin supertähti teki Chelseaa vastaan mitä halusi

Bayern Münchenin ja Chelsean välisessä Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa ei ollut etukäteen suurta jännitystä saksalaisjoukkueen lyötyä avausosassa vieraskentällä tauluun 3-0-lukemat. Jännitys ei myöskään herännyt missään vaiheessa lauantai-iltaa, kun Bayern voittaessa kamppailun lopulta maalein 4-1 ja koko otteluparin yhteismaalein 7-1.

Otteluparin ykkösnimi oli lauantaina kaksi osumaa tehnyt Robert Lewandowski, joka oli osallisena jokaisessa Bayernin kahdessa ottelussa iskemässä seitsemässä osumassa.

Lewandowski on viimeistellyt kaikki kilpailut huomioiden tällä kaudella nyt 53 osumaa. Mestarien liigan maalipörssin ykkönen on tuottanut kilpailussa tällä kaudella seitsemässä ottelussa 13 osumaa.

Lewandowskin avausosuma alapuolella olevalla videolla.

Lewandowskin illan ensimmäinen syntyi rangaistuspotkusta kymmenen minuutin pelin jälkeen. Toinen osuma syntyi puolestaan kuusi minuuttia ennen täyttä aikaa Alvaro Odriozolan syötöstä. Saksalaisjätin toisesta ja kolmannesta osumasta vastasivat Lewandowskin syötöistä Ivan Perisic ja Corentin Tolisso.

Chelsean ainoasta vastasi Tammy Abraham hetki ennen taukovihellystä.

Bayern kohtaa Mestarien liigan puolivälierissä ensi viikolla Barcelonan.

Lewandowskin illan toinen naulasi päätöslukemat 4-1.