Jarmo Kekäläinen väläyttelee kovilla liikkeillä NHL-varaustilaisuuden alla

Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets lähtee mielenkiintoisesta tilanteesta tämänvuotiseen NHL:n varaustilaisuuteen. Blue Jacketsilla on peräti kaksi huippuvuoroa ensimmäisen kierroksen alkuvaiheilla. Kekäläinen väläyttelee, että Blue Jackets on valmis tekemään kovia liikkeitä.

Blue Jacketsin korkein vuoro on alunperin Chicago Blackhawksin (#6) omaisuutta. Blackhawks kauppasi kyseisen vuoron Blue Jacketsille samassa kaupassa, missä yhdysvaltalainen tähtipuolustaja Seth Jones vaihtoi Chicagoon.

Toinen vuoro on puolestaan Blue Jacketsin oma (#12).

Seuran GM:n Jarmo Kekäläisen mukaan kyseiset vuorot ovat herättäneet kiinnostusta NHL:ssä.

– Olemme saaneet paljon puheluita. Otamme niitä vastaan ja käymme tarjouksia läpi. Suhtaudumme niihin avoimin mielin, Kekäläinen kommentoi asiaa seuran verkkosivuilla.

– Vaatii kuitenkin paljon, että lähtisimme liikuttamaan jompaakumpaa vuoroa muualle. Emme aio kaupata molempia pois. Toki, koskaan ei kannata sanoa ei koskaan. Todennäköistä on, että emme tee niin, mutta toinen niistä saattaa liikahtaa, Kekäläinen väläyttelee.

Kekäläisen mukaan Blue Jacketsin pitäisi saada vaihdossa noin parikymppinen pelaaja, joka on ainakin kolmen kauden päässä rajoittamattoman vapaan agentin (UFA) tittelistä.

– Emme aio kaupata vuoroa johonkin sellaiseen kaveriin, joka on täällä parin vuoden ajan. Ja kun olemme Stanley Cup -ikkunassa, niin hän saattaisi vaihtaa maisemaa. Siinä ei ole mitään järkeä, Kekäläinen taustoittaa hintapyyntöä.

Lue myös:

    Uusimmat