Järkyttävää jälkeä tehnyt Erling Braut Haaland kiitti supertähteä inspiraatiosta

Dortmundin hyökkääjätähti Erling Braut Haaland teki kovaa jälkeä Sevillaa vastaan Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa, kun hän viimeisteli kaksi osumaa ja syötti yhden. Norjalainen kiittelikin inspiraatiosta PSG:n Kylian Mbappeta.

Dortmund voitti vierasottelun 3-2 lukemin. Suso viimeisteli Sevillan avausmaalin seitsemän minuutin kohdalla ja vajaata varttia myöhemmin alkoi Haalandin näytös. Norjalaistähti tarjoili ensin Mahmoud Dahoudin tasoitusmaalin, jonka jälkeen viimeisteli avauspuolikkaalle kaksi osumaa. Luuk de Jong toi vielä helpotusta kotijoukkueelle loppuhetken kavennuksella.

Haalandin insipiraation lähteenä oli toiminut ranskalaistähti Mbappe, joka oli tiistaina upottanut Barcelonan sen kotikentällään tekemällä hattutempun. 

– Se oli mukavaa tehdä maaleja. Rakastan Mestarien liigaa ja kun näin Mbappen tekevän hattutempun, sain siitä ilmaista buustia. Hän teki hienoja maaleja, Haaland sanoi ottelun jälkeen.

Norjalainen on ollut hirmuiskussa Mestarien liigassa. Hän on viimeistellyt 13 ottelussa peräti 18 maalia. Haaland on enää maalin päässä Mbappen ennätyksestä. Nykyään 23-vuotias ranskalainen on eniten maaleja ennen 21-vuotispäiväänsä tehnyt pelaaja. Hänellä on kasassa 19 osumaa. Haaland täyttää 21 vuotta tämän vuoden heinäkuussa.

Katso videolta Erling Braut Haalandin jäätävä näytös Sevillaa vastaan.

Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan kaikki pudotuspelit näet C Moren kanavilta ja suoratoistopalvelusta.

Lue myös:

    Uusimmat