Jarkko Nieminen vieraili F1-kisassa Kovalaisen kutsusta

Suomen tennisykkönen, Jarkko Nieminen, vieraili sunnuntaina Suzukan radalla ajetussa F1-osakilpailussa.

Tokion ATP-turnauksen kuumeen takia kesken jättänyt Nieminen oli paikalla Lotus-kuski Heikki Kovalaisen kutsusta. Kovalainen ajoi kisassa 12:nneksi, mikä on suomussalmelaisen kauden paras sijoitus.

Niemiselle F1-kisan seuraaminen paikan päältä oli uusi kokemus. Hän joutui odottamaan kuumeen laskemista ennen pitkää lentoa Suomeen, joten osallistuminen Suzukaan onnistui.

- On aina hienoa nähdä suomalaisia ulkomailla ja kannustaa heitä. Oli myös todella mielenkiintoista nähdä kisa ja miten kaikki sen ympärillä toimii. Vielä hienommaksi sen teki se, että Heikki ajoi todella hyvän kisan. Onnea hänelle tuleviin kisoihin, jatka samaan malliin, Nieminen kirjoittaa nettisivuillaan.

Nieminen voitti Tokion turnauksessa maailmanlistan 12:nneksi rankatun Ranskan Jo-Wilfried Tsongan.