Button aloitti henkisen sodankäynnin lyttäämällä Webberiä

Formula ykkösten MM-sarjassa viidentenä oleva McLarenin Jenson Button aloitti Japanin GP:n jälkeen Red Bull -leiriin suunnatun henkisen sodankäynnin.

Buttonin mielestä MM-sarjan kärkimies Mark Webber ei pärjää taistossa tallikaveriaan Sebastian Vetteliä vastaan.

- Jos niillä kahdella autolla on etu kaikkiin muihin, niin Vettelillä ei ole paineita ja hän hoitaa homman, Button latasi arvionsa mestarisuosikista The Telegraph -lehden mukaan.

Webber johtaa Vetteliä MM-sarjassa 14 pisteellä.

- Vettelin täytyy päihittää Mark vielä kaksi kertaa päästäkseen samoihin pisteisiin. Jos he menevät viimeiseen kisaan tasapisteissä, sanoisin, että Vettelillä on vauhtia aika-ajossa ja hänellä on etu kolmen kisan aikana Markiin verrattuna, Button totesi.

Button on jäänyt Webberistä 31 pisteen päähän, kun kaudesta on ajamatta kolme osakilpailua. Buttonin mahdollisuudet mestaruuden uusimiseen näyttävätkin nyt pieniltä.

- Haluaisin ajatella, ettei meidän tarvitse toivoa Red Bullin kolaria tai luotettavuusongelmia ja että automme olisi riittävän nopea heidän haastamiseen, mutta kun heillä on sellainen vauhti kuin täällä, niin he voivat vain kruisailla. Jos me emme saa Koreaan hyviä parannuksia, jotka nostavat meidät lähelle Red Bulleja, on se lähes mahdotonta, Button myöntää mestaruuden uusimisen vaikeuden.

Lue myös:

    Uusimmat