Jari Sarasvuo mittavaan leukaleikkaukseen: "Viimeinen kiinteä ateria nautittu"

Liikemies Jari Sarasvuon mittava leukaleikkaus suoritetaan tänään keskiviikkona 29. marraskuuta. 

Jari Sarasvuo kertoi eilen tiistaina Twitter-seuraajilleen, että hänen tilillään alkaa hiljaiselo. Tauko johtuu mittavasta leikkauksesta, jossa hänen leukansa halkaistaan kahtia. Leikkauksen jälkeen Sarasvuo ei pääse nautiskelemaan esimerkiksi kiinteästä ruuasta. 

– Viimeinen kiinteä ateria seuraavaan noin kuuteen viikkoon nautittu. Huomenna kuudelta lasi laihaa mehua ja sit sirkkelin alle, Sarasvuo kirjoittaa.  

– Twitteröintiin tulee tauko, kunnes taas erotan näppäimet näytöstä ja pää mahtuu peiliin. Voi mennä hetki, hän jatkaa ja kehottaa seuraajiaan olemaan ihmisiksi. 

Sarasvuo kertoi leikkauksesta viikko sitten Huomenta Suomen haastattelussa. Ennen leikkausta hänen suutaan on muokattu erilaisilla kiskoilla ja raudoilla. Hän myönsi, että lähestyvä leikkaus herättää myös pelon tunteita. 

– Siinä on riskinsä. En ole nytkään oikein tyytyväinen, kun tämä on jo muuttanut suutani. En ole tyytyväinen siihen soundiin, mitä pystyn tuottamaan. Olen vieras omassa elämässäni, kuin muukalainen. Totta kai se hirvittää.

Katso haastattelu kokonaisuudessaan alta videolta. 

Jari Sarasvuo valmistautuu leikkaukseen:"Kyllä se pelottaa" 7:55

Lue myös:

    Uusimmat