Jannika B julkaisi sydäntä särkevän kirjoituksen tyttärestään: "Joka ilta se saa minut liikuttumaan"

Laulajatähti Jannika B:n esikoinen on reilun vuoden ikäinen. 

Muusikkopari Jannika B:n ja Toni Wirtasen elämä koki suuren muutoksen, kun heidän esikoisensa Martta syntyi elokuussa 2015. 

Jannika B lisäsi Instagram-tililleen kuvan vuoden ikäisestä pienokaisesta. Kuvan ohessa hän kertoo kauniisti äidin ja tyttären välisistä rutiineista. 

– Laitoin juuri pienen Martta tyttäreni nukkumaan. Iltarutiineihimme kuuluu, että käydään potalla, pestään hampaat, luetaan yhdessä iltasatu, jonka jälkeen saan laulaa ja silittää hänet uneen. Yleensä tässä vaiheessa hän kietoo pienet kätensä ympärilleni ja antaa pusuja ennen kuin nukahtaa Pupu kainalossa. Joka ilta se saa minut liikuttumaan.

Jannika B julkaisi kuvan eilen tiistaina, kun juhlittiin kansainvälistä tyttöjen päivää. Hän haluaa muistuttaa tekstillään siitä, miten tyttöjen oikeudet jäävät liian usein toteutumatta.

– Olen onnellinen, että voin tarjota tyttärelleni mahdollisuuden olla pieni tyttö. Että voin tarjota hänelle turvatun tulevaisuuden missä hän voi olla juuri se kuka on ja haluaa olla. Kaikille se ei ole itsestäänselvyys.

– Tehdään yhdessä maailmasta turvallinen ja tasa-arvoinen paikka kaikille, niin pienille kuin isoillekin tytöille.

Jannika B ja Toni Wirtanen: Tänään kilistellään 1:23

Lue myös:

    Uusimmat