Janne Saarinen siirtyy 1860 Müncheniin

Suomen jalkapallomaajoukkueen laitapuolustaja Janne Saarinen jatkaa uraansa Saksan pääsarjassa 1. bundesliigassa. Saarinen siirtyy kesäkuun lopussa Norjan mahtiseura Rosenborgista Saksan 1860 Müncheniin.

Näin Saarisesta tuli jo toinen EM-karsintaotteluihin Serbia-Montenegroa ja Italiaa vastaan valmistautuva maajoukkuemies saman päivän aikana, sillä myös Joonas Kolkan siirto Kreikasta Saksaan sinetöityi tiistaina. Saarinen oli erittäin tyytyväinen siirron varmistuttua tiistain alkuillasta.

- 1860 München on seurannut minua jo vuoden ajan, mutta vasta viikko sitten alkoivat asiat edetä toden teolla. Rosenborgin ja Münchenin edustajat tapasivat viime viikolla, ja minä lensin Saksaan maanantaina.

- Tiistaina oli lääkärintarkistus ja oman sopimuksen yksityiskohtien hiominen. Kaikki meni hyvin ja siirryn periaatteessa välittömästi Saksaan. Harjoituskausi alkaa 23. kesäkuuta, Saarinen kertoi.

Saarisen sopimus Rosenborgin kanssa olisi päättynyt vuoden lopussa, eikä hän ollut halukas tekemään jatkosopimusta. Peliaikaa ei viime aikoina tullut, sillä Rosenborgin politiikka on sellaista, että ne pelaajat, joiden sopimus on päättymässä, eivät saa juuri vastuuta. Tilanne ratkesi Saarisen kannalta onnellisesti, kun seurat sopivat 5,2 miljoonan Norjan kruunun siirrosta.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat