Mainos

Janne Katajan hometalohelvetti mutkistui

Janne Katajan mukaan huonoin vaihtoehto hometaloselkkauksessa on kauppojen purku.

Katso Jokakoti.fin myytävät talot Riihimäeltä tästä.

Äänensä takaisin saanut Janne Kataja tuli myymästään hometalosta ja kertoi remontin olevan paljon kuviteltua suurempi

– Saa olla kovapäinen, että mielenterveys tässä säilyy, Janne Kataja kertoo Viihdeuutisille.

Yhtenä vaihtoehtona on kaikkien kauppojen purku, jolloin myös Kataja yrittää purkaa itse tekemänsä kahden vuoden takaisen talokaupan. Asia selviää rakennustöiden edetessä ja korvaussummien selvittyä.

– Myyjä on vastuussa viisi vuotta kiinteistössä olevista ongelmista. Tulossa on suuret selkkaukset. Pyrimme saamaan päätöksen kaupanpurusta, jos asiat eivät muuten selviä.

Janne osti Veera Kannostolta kookkaan talon, johon perhe muutti. Vaihtokaupassa Veera Kannosto puolestaan osti Jannen entisen kodin.

– Olen remontoinut ison talon, jonka Janne ja Ulla ostivat minulta. Ehdotin vaihtokauppaa, koska halusin muuttaa pienempään ja vanhaan taloon, Veera Kannosto kertoi Viihdeuutisille.

– Purimme viimeistä muuttolaatikkoa, jolloin rakennusvirhe paljastui ja vettä alkoi tulla paneelien välistä. Olemme Jannen kanssa hyviä ystäviä. Avasimme pari paneelia ja huomasimme, että siellä oli litimärät villat ja kattotuolit olivat mätiä.

Selvisi, että vesi on hautunut sisäkaton sisällä yli 10 vuotta. Nyt Veera Kannosto tyttärineen asuu Jannen perheen kanssa samassa talossa.

– Veera voi muuttaa takaisin taloonsa, kun se on korjattu. Mutta niin kauan kuin asiat ovat kesken, on hän tervetullut asumaan kanssamme täällä yhdessä tyttäriensä kanssa, Janne Kataja toteaa.

Katso Jokakoti.fin myytävät talot Riihimäeltä tästä.

Lue lisää Janne Katajan hometalosta täältä.

Lue koko omituinen sotku MTV3:n Viihdeuutisten sivuiltatäältä.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.