Jani Wickholmilta levy syyskuussa

Idols-kisassa kakkoseksi sijoittuneen Jani Wickholmin debyyttialbumi Kaikki muuttuu ilmestyy 8. syyskuuta. Jani on työstänyt esikoisalbumiaan viimeisen puolen vuoden ajan Hannu Korkeamäen johdolla Kanala-studiossa Kemiössä.

Levyn tekijäkaarti sisältää joukon maamme eturivin soittajia ja biisintekijöitä. Mukana ovat mm. Timo Kiiskinen, Edu Kettunen, Esa Kaartamo, Leri Leskinen ja Aki Louhela. Jani on itse säveltänyt levylle kaksi kappaletta (Saat mut uskomaan ja Siivet), sovittanut seitsemän kappaletta ja soittanut instrumentteja kitarasta koskettimiin lähes kaikkiin lauluihin.

Viimeksi kulunut vuosi on ollut Janilla isojen muutosten aika. Idols-kilpailun myötä keravalainen trukkikuski toteutti haaveensa ja teki musiikista itselleen ammatin. Myös kotipaikka vaihtui Janin muutettua alkukesästä Töysän kuntaan. Maallemuutto oli luontoa ja rauhaa arvostavan Janin pitkäaikainen haave.

Albumin ensimmäinen singlelohkaisu Hukun oli yksi kesän isoista hiteistä. Kappale viihtyi radioiden toivelistoilla koko kesän ja nousi myös Rumban 50 Hittiä -listan ykköseksi. Seuraava radiosingle on levyn nimikkobiisi Kaikki muuttuu. Kappaleesta tehdyn musiikkivideon on ohjannut Sami Aaltonen ja se nähdään MTV3:n Levyraadissa 5.9.

Lue myös:

    Uusimmat