Mainos

Jani Wickholm kahden asunnon loukussa: Talo ei käy kaupaksi

Idols-laulaja Jani Wickholmin Töysän talo ei ole vielä löytänyt ostajia. Nykyään hän asuu Parkanossa omakotitalossa, josta puolestaan löytyi kosteusvaurio.

Talon välipohjasta löytynyt vaurio korjattiin myyjän laskuun, mutta Janin arvion mukaan kunnostamista löytyy lisää. Myös lämmitysjärjestelmä osoittautui paljon kalliimmaksi, mitä hänelle taloa myydessä markkinoitiin.

– Lakiasiaintoimisto hoitaa sitä asiaa. Töysän talolla on ollut muutamia katsojia, mutta siinä on ollut ostajista riippuvia syitä, ettei kauppoja ole syntynyt. Ei tässä mikään kiire ole, mutta toivotaan, että se vielä tänä vuonna menee, Wickholm toteaa.

Hän on viettänyt kesää lomailemalla Turun saaristossa sekä Yhdysvalloissa, jossa hän matkaili kaksi viikkoa kihlattunsa ja ystäviensä kanssa.

– Kävimme muun muassa Nashvillessä, Memphisissä ja New Orleansissa, jossa kävin Bourbon Streetillä esiintymissä paikallisen bändin kanssa. Tuli nähtyä monia musiikillisesti merkittäviä kohteita. Hieno reissu, vaikka hellettä oli 40 astetta ja kosteusprosentti 95. Siinä oli Suomi-poika ihmeissään.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.