Janet Jackson palaa televisioon

Janet Jackson palaa CBS:n ohjelmaan alle kaksi kuukautta sen jälkeen, kun hän suututti ja hämmensi paljastavalla esiintymisellään Super Bowlin puoliajalla. CBS lähetti onnettomuudekseen suorana Super Bowlin ja sen puoliaikaohjelman, jossa Jackson paljasti toisen rintansa. Kanava joutui lähetyksen vuoksi vaikeuksiin.

Jackson palaa CBS:lle 29. maaliskuuta Late Show with David Letterman -ohjelman vieraaksi. Tämä on Jacksonin ensimmäinen televisiohaastattelu sitten Super Bowl -esiintymisen. Jacksonin uusi albumi Damita Jo julkaistaan haastattelua seuraavana päivänä.

Late Show'n edustaja sanoo, että Jackson on ohjelmassa vain haastateltavana, ei esiintymässä. Illan musiikkivieras on laulaja-lauluntekijä John Mayer.

Vain noin kuukausi sitten CBS kielsi Jacksonia esiintymästä sen kuvaamassa Grammy-palkintoseremoniassa, kun Jackson kieltäytyi pyytämästä anteeksi Super Bowlin tapahtumia. Jackson laulaa televisiossa ensimmäisen kerran Super Bowlin jälkeen 31. maaliskuuta Manhattanilla. ABC näyttää konsertin ohjelmassaan Good Morning America. Lisäksi Jackson on sopinut juontavansa ja esiintyvänsä 10. huhtikuuta NBC:n Saturday Night Livessä.

Lue myös:

    Uusimmat