Janet Jackson, 50, eroaa miljonäärimiehestään – parin lapsi syntyi vain kolme kuukautta sitten

Qatarilaisliikemiehen kanssa vuonna 2012 avioitunut Jackson synnytti ensimmäisen lapsensa 50-vuotiaana.

Tammikuussa ensimmäisen lapsensa, Eissa-pojan synnyttänyt poptähti Janet Jackson eroaa miehestään, uutisoi Mail Online.

Jackson ja qatarilainen miljonääriliikemies Wissam Al Mana menivät naimisiin vuonna 2012. Janetin ja Al Manan poika syntyi 3. tammikuuta 2017. Viime huhtikuussa laulaja hämmästytti faninsa keskeyttämällä maailmankiertueen "perhesuunnitelmien" vuoksi. Kiertueen oli määrä yltää Helsinkiin asti.

– Ikävä kyllä, Janet ja Wissam ovat huomanneet, että parin suhde ei toimi ja he ovat päättäneet erota, kommentoi Mail Onlinen haastattelema lähde.

– Molemmat ovat kiireisiä tahoillaan, mutta he haluavat olla hyviä vanhempia, vaikka eivät olekaan enää yhdessä. Ero tapahtuu sovussa ja Eissa-poika jää Lontooseen muuttavan äitinsä luo.

Avioeroprosessi voi olla mutkikas ja arvokas, sillä 42-vuotiaan Al Manan omaisuuden on arvioitu olevan noin 800 miljoonan Englannin puntaa eli lähes 935 miljoonan euroa.

Janet Jackson nousi maineeseen 1980-luvulla albumeillaan Control ja Janet Jackson's Rhythm Nation 1814. Hän on edesmenneen poptähden Michael Jacksonin sisar. 

Jackson on ollut naimisissa kahdesti aiemmin: 1980-luvulla hän oli naimisissa laulaja James DeBargen ja vuosina 1991–2000 tanssija Rene Elizondon kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat