Jamie Oliverin vaimo tunnustaa: Luen mieheni sähköposteja ja tekstiviestejä!

Jamie Oliverin vaimo Jools tunnustaa tarkistavansa miehensä puhelinta ja sähköpostia tasaisin väliajoin, vaikka on aiemmin vakuuttanut luottavansa aviomieheensä sataprosenttisesti.

Tähtikokki Jamie Oliver on ollut vaimonsa Joolsin kanssa naimisissa jo 12 vuotta. Jamie kutsuukin kumppaniaan täydelliseksi vaimoksi ja äidiksi. Vaikka miehellä onkin ihailtava suhde kouluaikojen kultansa kanssa, näyttää siltä, että jopa Joolsilla on toisinaan epävarma olo: nainen tunnusti hiljattain tarkistavansa aviomiehensä puhelimen ja sähköpostin säännöllisin väliajoin varmistaakseen, ettei kärkyllä ole toisia naisia.

– Kyllä, tarkistan hänen sähköpostinsa. Tsekkaan hänen Twitterinsä. Luen hänen puhelintaan. Kaikki näyttää olevan kunnossa. Hän sanoo minun olevan mustasukkainen tyttö, mutta mielestäni olen olosuhteisiin nähden melko rento, Jools kertoo.

37-vuotiailla Olivereilla on neljä lasta: Poppy Honey, 10, Daisy Boo, 9, Petal Blossom, 3, ja pian 2-vuotias Buddy Bear.

Joolsin tunnustus tulee yllätyksenä erityisesti, kun pari on aiemmin puhunut avoimesti täydestä luottamuksestaan toisiaan kohtaan. Itse asiassa Jools on kerran vitsaillut olevansa varma, ettei Jamie koskaan edes ehtisi pettämään häntä kokkausohjelmien pitkien kuvausten lomassa.

– Olen hyvin varma. Ihmiset sanovat aina, ettei miehiin voi koskaan luottaa sataprosenttisesti, mutta minä uskon, että voin. Usein puhutaan, että jokaisella miehellä on jossain vaiheessa suhde, mutta en todellakaan usko minun miehelläni sellaista tulevan. Tiedän, ettei tule, Jools on kertonut vuonna 2008 tehdyssä haastattelussa.

Buddy Bearin syntymään asti perheessä oli pelkkiä naisia, johon Jamie oli vaimonsa mukaan hyvin sopeutunut.

– Jamie on aika tyttömäinen. Hän valitsi vaalenpunaisen sävyn kotiimme. Hän letittää ja suoristaa tyttöjen hiukset aamuisin. Hän ei pidä, että kerron tämän, mutta kyllä, hän ihailee minua ja tekee oikeastaan mitä tahansa, mitä pyydän, Jools kertoo.


MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja