Jalkapallotähti Gianluigi Donnarumma avasi suunsa järkyttävästä kauhujen yöstään: "Pelkäsin eniten heidän satuttavan häntä"

PSG:n tähtivahti Gianluigi Donnarumma on avannut suunsa torstaiyön kauhunhetkistään. Italian maajoukkuepelaaja ja hänen kumppaninsa Alessia Elefanten kotirauha rikkoutui aseellisten ryöstäjien murtauduttua heidän Pariisin asuntoonsa.

Usean miehen joukko syöksyi Donnarumman, 24,  kotiin kolmelta aamuyöllä. Maalivahti ja hänen tyttöystävänsä sidottiin, kun ryöstäjät tyhjensivät asunnon. Pariskunta onnistui pakenemaan läheiseen hotelliin, jonka henkilökunta kutsui poliisit paikalle.

Donnarumma ja Elefante kuljetettiin molemmat sairaalaan hoidettavaksi. Italialaistähti on puhunut nyt ensimmäistä kertaa painajaismaisesta yöstä.

– Tuntemattomien ihmisten löytäminen talostasi kolmelta yöllä. Se on ikävin tunne, mitä voi olla. Pelkäsin valtavasti, mutta pelkäsin vielä enemmän, että Alessialle tapahtuisi jotain, Donnarumma kertoi italialaismedia Calciomercatolle.

– Olin sidottu ja voimaton. En voinut tehdä mitään.

Ryöstäjät veivät mukaansa omaisuutta 500 000 euron arvosta. Donnarumman tyttöystävä Alessia oli heidän seurassaan ohjeistamassa, missä arvoesineet olivat.

– En puhu kovinkaan hyvin ranskaa, joten minun olisi ollut vaikea selittää, missä arvoesineet olivat. Alessia oli heidän kanssaan ja hän on edelleen järkyttynyt. Pelkäsin eniten heidän satuttavan häntä. Donnarumma selitti.

Poliisi on käynnistänyt tapauksesta tutkinnan aseellisesta ryöstöstä, kidnappauksesta ja vakavasta väkivaltarikoksesta. Donnarumma ja Elefante asuvat väliaikaisesti hotellissa tutkinnan aikana.

Lue myös:

    Uusimmat