Jalkapallon MM-kisat katsottavissa MTV:llä jo ensi vuonna – futistarjontaan merkittävä lisäys

MTV ja Yle ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä 22 ottelua jalkapallon miesten MM 2022 -kisoista tullaan näkemään suorana MTV:n tv-kanavilla sekä samanaikaisesti maksuttomassa mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Miesten jalkapallon MM-kilpailut ovat yksi maailman seuratuimmista urheilutapahtumista. MM 2022 -kilpailut järjestetään marras–joulukuussa Qatarissa ja luvassa on yhteensä 64 ottelua. 

Yle hankki MM 2022 -kilpailujen esitysoikeudet vuoden 2018 lopulla. Nyt MTV ja Yle ovat sopineet yhteistyöstä, jonka myötä otteluista 22 tullaan näkemään suorana MTV:n tv-kanavilla sekä samanaikaisesti maksuttomassa mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Kaikki ottelut ovat jälkikäteen katsottavissa mtv-palvelussa, C Moressa ja Yle Areenassa. Tarkempi otteluohjelma esityskanavineen ja -ajankohtineen julkaistaan lähempänä.

– Olemme todella tyytyväisiä, että yhteistyö MTV:n ja Yleisradion välillä syvenee. MTV tuottaa kaupallisista tv-yhtiöistä suurimmat ohjelmailmiöt, ja koko kansan urheiluohjelmat ovat tärkeä osa ohjelmistoamme. Yhdessä Ylen kanssa tuomme jalkapallon MM 2022 -kilpailut jokaisen suomalaisen katsottavaksi. MTV:llä nähtävät ottelut tarjoavat myös upeita mahdollisuuksia mainostaja-asiakkaillemme, iloitsee MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

– Tämä on luonteva jatko aiemmalle vuoden 2026 kisoista sovitulle yhteistyölle MTV:n kanssa. Pääsemme aloittamaan kumppanuudessa uudenlaisen vaiheen, samaan tapaan kuin muissa Pohjoismaissa on tehty jo vuosia. Kokemukset esimerkiksi Ruotsista ja alustavat suunnitelmat MTV:n kanssa lupailevat suomalaisille futisfaneille erinomaista kokonaisuutta, Ylen Urheilu ja tapahtumat -yksikön johtaja Panu Pokkinen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja