Jakkutakki muuntuu moneen – poimi rohkeat vinkit!

Klassinen jakkutakki sopii monenlaiseen tilaisuuteen. Rohkealla yhdistelemisellä klassisen jakkutakin avulla on mahdollista muodostaa räväkkä ja trendikäs asukokonaisuus.

Jakkutakin kanssa sopivat housut, hame ja jopa shortsit. Maailmantähtien esimerkin mukaan klassikkovaate muuntuu punaiselle matolle tai arkikäyttöön sopivaksi pirteäksi lisäksi eri asukokonaisuuksissa.

Yhdistä farkut ja jakku

Farkkujen ja jakun yhdistäminen on oiva tapa luoda rento tyyli, joka ei kuitenkaan ole arkinen. Punaisella matollakin nähdään hieman rennommissa tilaisuuksissa usein tyylikkäitä farkkujen ja jakkutakin yhdistelmiä.

Valitse kirkkaita värejä

Tänä kesänä kirkkaat värit ovat kaikkien trendien eliittiä. Jakkutakin väriksi on helppo valita kirkas sävy säästymättä asumokilta. Kun asussa on muuten maanläheisiä sävyjä, piristää kirkas jakkutakki asukokonaisuuden – ja herättää huomion.

Unohda musta ja valkoinen kokonaan

Rohkeimmat pukeutujat ovat tänä kesänäkin valinneet jakkupukunsa seuraksi alaosan sävy sävyyn. Kun kirkkaat värit ovat muodissa, mikäs olisi sen luonnollisempaa kuin valita sähäkkä sävy sekä jakkuna että housuina tai hameena ylle?

Yhdistä jakkutakki shortsien kanssa

Shortsit ja jakku ovat yhdistelmä, joka sopii yllättävän monenlaisiin tilaisuuksiin. Vaikka shortseja ei tulisi heti alkuun mieleen yhdistää jakkutakin kanssa, osoittavat tähtien yllä nähdyt asuesimerkit, kuinka hyvin asukokonaisuus parhaimmillaan toimii.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.


Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja