Jade Goody hoivasi kuvitteellista lasta ennen kuolemaansa

Puolitoista viikkoa sitten syöpään menehtyneen BB-tähden Jade Goodyn mies on paljastanut, että kuolemansairas nainen kuvitteli käsivarsilleen pienen vauvan viimeisinä hetkinään.

Jade Goodyn aviomies, Jack Tweed, valotti OK! -lehden haastattelussa yksityiskohtia tosi-tv-tähden viimeisistä päivistä. Tweed oli viettänyt viimeiset hetket tietoisuuden ja tiedottomuuden välitilassa häilyneen Goodyn vierellä saadakseen olla lähellä vaimoaan loppuun saakka.

– Välillä Jade heräsi ja luuli hoivaavansa vauvaa käsivarsillaan, Tweed kertoi haastattelussa.

Goody oli kehottanut miestään olemaan hiljaa, ettei vauva vain heräisi. Koska Tweed ei ollut hennonut kertoa vaimolleen totuutta, hän oli uskotellut ottavansa lapsen syliinsä ja soittavansa Jaden äidille, jonka hoivaan antaisi pienokaisen. Tämän jälkeen Tweed oli tiedustellut vaimoltaan, oliko kaikki hyvin.

– Hän vastasi kaiken olevan hyvin ja nyt hän voisi nukkua, Tweed kertoo Goodyn lausahtaneen.

Goody menehtyi syöpään 22. maaliskuuta. Nainen jätti koko perintönsä kahdelle pojalleen, Bobbylle ja Freddylle. Aviomies oli päätökseen tyytyväinen, eikä ollut huolinut puolia pariskunnan häistä saamista rahoista, vaikka Goody oli niitä hänelle tarjonnut. Tweed halusikin Jaden poikien saavan ne tulevaisuutensa turvaksi.

– Halusin vain hänet, Tweed totesi.

Jade Goody haudataan tämän viikon lauantaina.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat