Jääkiekon MM-kisat näkyvät jatkossakin MTV:llä – Leijonien ottelut ja mitalipelit kiinnitetty mittavalla sopimuksella

MM-jääkiekon mitalipelit ja Leijonien ottelut pysyvät MTV:llä pitkään – toimitusjohtaja Johannes Leppänen kommentoi ilouutista 2:03
Leijonien MM-kisaottelut ja mitalipelit näkyvät MTV:llä pitkään – toimitusjohtaja Johannes Leppänen kommentoi ilouutista

MTV ja Viaplay ovat sopineet jääkiekon miesten MM-kisojen vapaasti katsottavien otteluiden lähetyksistä vuosille 2024–2028. Sopimuksen myötä MTV esittää myös jatkossa jääkiekon MM-kisojen kaikki Suomen maajoukkueen ottelut sekä molemmat välieräottelut ja finaalin. Osana mittavaa sopimusta on myös vapaasti esitettäviä Englannin Valioliigan otteluita keväällä 2023 sekä NHL-otteluita syksystä 2023 alkaen.

MTV ja C More esittävät kevään 2023 jääkiekon miesten MM-kisat yksinoikeudella, jonka jälkeen mediaoikeudet siirtyvät Viaplaylle vuosiksi 20242028. Nyt solmitun sopimuksen myötä MTV kuitenkin näyttää kaikki Suomen maajoukkueen MM-kisaottelut sekä välierät ja finaalin aina vuoteen 2028 saakka.

MM-kisaottelut esitetään MTV3-kanavalla, MTV Katsomossa ja C Moressa.

– MTV on välittänyt jääkiekon miesten MM-kisoja jo yli kymmenen vuoden ajan. Upeaa, että myös jatkossa pääsemme vahvalla osaamisella tuomaan suomalaisille Leijonien otteet MM-kaukaloista, ja nostattamaan kisahuumaa kotikatsomoissa, MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen hehkuttaa.

– Elisa Viihde Viaplaylla on mahtava ja jatkuvasti kasvava urheiluportfolio Suomessa. Odotamme erityisesti, että pääsemme lähettämään jokaisen ottelun miesten jääkiekon MM-kisoista vuodesta 2024 alkaen. Yhteistyö MTV:n kanssa tuo suomalaisfaneille hienon maistiaisen laajasta tarjonnastamme, Peter Nørrelund, Viaplay Groupin Chief Sports Officer kertoo.

Myös Valioliigaa ja NHL-otteluita MTV:lle

Lisäksi uuden sopimuksen myötä kevään 2023 ajan MTV Subilla, MTV Katsomossa ja C Moressa seurataan joka viikko Englannin Valioliigan huippuottelua lauantai-iltapäivisin kello 17 alkaen. Ensimmäinen ottelu on luvassa jo uudenvuodenaattona.

Syksystä 2023 eteenpäin puolestaan luvassa on viikoittainen suora NHL-ottelu. MTV:n vapaasti katsottavilla kanavilla seurataan kevään 2023 aikana myös mm. viikoittaisia Liiga-otteluita, amerikkalaisen jalkapallon Super Bowlia sekä jalkapallon Mestarien liigan finaalia.

C Moren tarjonnassa jääkiekkoa on jo entuudestaan yllin kyllin. Kevään MM-kisojen ohella katsottavissa on kotimaisen Liigan kaikki ottelut, CHL-kauden huipennus, Ruotsin SHL ja Sveitsin liiga.

Jalkapallon ystäville C More tarjoilee niin Mestarien liigan kuin myös Espanjan La Ligan ja Italian Serie A:n kauden kaikki ottelut.

MTV:n ja Viaplayn mediaoikeuksien sopimus:

Jääkiekon miesten MM-kisat: kaikki Suomen maajoukkueen ottelut, molemmat välieräottelut sekä finaaliottelu vuosina 2024–2028

Valioliiga: 18 ottelua kevätkaudella 2022–2023

NHL: Viikoittainen ottelu kaudesta 2023–24 alkaen

Lue myös:

    Uusimmat