Jääkiekkoseuran pelaajat kannustivat vieraskatsomossa vastustajaa – taltioituivat lähetykseen, molemmat hyllytettiin

0:52
Katso pääkuvan videolta: Brynäs-luotsi Mikko Manner tulistui kyseenalaisesta tilanteesta ja reagoi kaivamalla tabletin esille.

Brynäsin ja Örebron välisessä tiistain jääkiekon SHL-ottelussa nähtiin kummastuttava tilanne, kun kaksi Brynäsin naisten joukkueen pelaajaa olivat kannustamassa Örebrota vieraskatsomossa. Nyt molemmat pelaajat on hyllytetty määräajaksi.

Brynäsin miesten joukkue voitti ottelun viime hetken osumalla 3-2. Ratkaisuosuma nähtiin vain 18 sekuntia ennen loppua. Ottelua seuranneet katsojat huomioivat, että kuviin taltioitui myös kaksi Brynäsin naisten joukkueen pelaajaa, jotka olivat kannustamassa vastustajaa vieraskatsomossa.

Kun kamera kohdistui kaksikkoon, alkoivat he juhlimaan ja nostivat Örebron kaulaliinoja ilmaan. Molemmilla oli myös Örebron verryttelypuserot päällään. Ottelun päätyttyä kameroihin taltioitui toisen pelaajan tökerö ele. Hän vaikutti näyttävän keskisormea Brynäsin kotiyleisön suuntaan.

– Jos edustaa Brynäs IF:ää, niin odotamme, että kannat ylpeydellä seuramme logoa ja käyttäydyt ammattimaisesti. Nämä pelaajat ovat osoittaneet heikkoa arvioimiskykyä ja heille on ilmoitettu, että tuollaista käyttäytymistä ei hyväksytä. He ovat myös erittäin katuvaisia tapahtuneen suhteen, seuran puheenjohtaja Håkan Svedman sanoi tiedotteessa.

Seura asetti molemmille pelaajille rangaistukset. Toinen pelaajista on poissa otteluista kahden viikon ajan ja toinen neljän viikon ajan. Svedmanin mielestä kyseessä on sopiva rangaistus. Myös Brynäsin naisten joukkueen päävalmentaja Filip Eriksson kommentoi tapahtunutta.

– Olemme puhuneet pelaajien kanssa, heidän perheilleen sekä joukkuetovereilleen. Kaikki ovat ymmärtäneet tapahtuneen ja sen, että näin ei toimita Brynäsissä. He ovat pyytäneet anteeksi käytöstään ja ovat erittäin katuvaisia. He ovat täysin yhtä mieltä, että he ovat käyttäytyneet tavalla, jota me emme hyväksy, Eriksson totesi.

Voit katsoa tapahtuneen tästä linkistä.

Katso pääkuvan videolta: Brynäs-luotsi Mikko Manner tulistui kyseenalaisesta tilanteesta ja reagoi kaivamalla tabletin esille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja