Mainos

Jääkiekkolegenda Juhani "Tami" Tamminen tuohtui täysin – oman laiturin viereen oli runnottu "kuuraketti": Tämä on äärimmäistä välinpitämättömyyttä!

1:38
Juhani Tamminen ei vielä tiedä varmasti, kuka veneen on hänen laiturinsa viereen tuonut, mutta hänellä on asiasta aavistus. – Vanhana leijonakapteenina olen törmännyt kaikenlaisiin välistävetoihin, Tami huokaisee.

Jääkiekkovalmentajana, pelaajana ja yrittäjänä tunnetun Juhani "Tami" Tammisen viikko on ollut täynnä murhetta, sillä hänen asuinpaikkansa läheisyydessä sijaitsevan laiturin viereen on tuotu luvatta kuurakettia muistuttava vene.

Tamminen avautuu asiasta Facebookissa. Hän korostaa laiturin olevan tärkeä asia, sillä hän on aikoinaan rakentanut sen kuuden eri ystäväperheensä piiriin kuuluvien ihmisten kanssa ja sen rakentamiseen liittyvien lupien hankkiminen oli suuren vaivannäön takana.

Tamminen on erityisen tuohtunut siitä, että Turun kaupunki ei ole toistaiseksi noteerannut asiaa millään tavalla.

– Tämä on äärimmäistä välinpitämättömyyttä! Oletetaan vaan, että kukaan ei reagoi. Minä kuulun siihen ihmisrotuun, joka reagoi. Välitän erityisesti siksi, että kyseessä on oman paikkani viereinen venepaikka, Tamminen kertoo MTV:lle.

Hän muistuttaa, että Turun seudulla on lähiaikoina tulossa monenlaisia eri tapahtumia, kuten Ruisrock. Venepaikoille riittää siis käyttöä esimerkiksi juuri tulevana viikonloppuna, jolloin Tammisen helsinkiläiset ystävät ovat tulossa vierailemaan hänen luokseen.

– Kävin pari päivää sitten tarkistamassa paikan ystävien vierailua silmällä pitäen. Silloin huomasin, että tuollainen kuuraketti oli runnottu siihen väkisin, Tamminen kuvailee.

Hän kertoo tuoneensa asian julkisuuteen, jotta veneen tuojaa kohtaan kohdistuisi mahdollisimman suuri sosiaalinen paine. Asian olisi Tammisen mukaan voinut hoitaa myös toisin.

– Siinä on kuusi venepaikkaa, eivätkä meidän veneet ole siellä aina. Asiasta olisi voinut neuvotella, mutta raketti oli vain tuotu siihen kysymättä keneltäkään mitään. Kaikki seutukunnalla tietävät, että yksi paikoista on minun. Puhelinnumeronikin löytyisi helposti, jos venepaikan käytöstä haluaa neuvotella, hän puuskahtaa.

 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja