Jaajo Linnonmaa vaikuttui ohjaaja Renny Harlinin käytöksestä: "Tekee muutenkin ihan älyttömiä juttuja"

Jaajo Linnonmaa hämmästeli Renny Harlinin erikoisia toimintatapoja Luokkakokous 3-elokuvan kuvauksissa:"Taitelija on taitelija" 4:22
JAAJO LINNONMAA HÄMMÄSTELI RENNY HARLININ ERIKOISIA TOIMINTATAPOJA LUOKKAKOKOUS 3-ELOKUVAN KUVAUKSISSA: "TAITELIJA ON TAITELIJA"

Luokkakokous 3-elokuvaa tähdittävä Jaajo Linnonmaa ylistää ohjaaja Renny Harlinia.

Radiojuontaja Jaajo Linnonmaa tähdittää jälleen kerran Luokkakokous-elokuvassa. Uusimman komediaelokuvan ohjaa tähtiohjaaja Renny Harlin. Linnonmaa kertoo hämmästelleen miehen kykyä ottaa muut ihmiset huomioon kuvauspaikalla.

– Uskon, kun ihminen on riittävän menestynyt, siitä tulee aika maanläheinen. Meillä oli kohtaus, jossa oli 30 avustajaa. Renny kävi siellä vetämässä kaikkien kanssa käsipäivää, kuuntelin, kun se ohjaili ihmisiä, pitikin päivää, niin se muisti kaikkien nimet.

Mies myös yllätti ohjaajan maalamasta tauluja kuvauspaikalla.

– Tekee muutenkin ihan älyttömiä juttua. Tulin eilen kuvauspaikalle, niin se istui siellä ja maalasi tauluja, Linnonmaa kertoo.

Videolla Linnonmaa kuvailee, miksi Renny maalasi tauluja kuvauspaikalla!

Luokkakokous 3 -elokuva on jatkoa Solar Filmsin tuottamille Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuville.  Elokuvaa tähdittävät edellisten elokuvien lailla Linnonmaan lisäksi Sami Hedberg ja Aku Hirviniemi.

Lue myös:

    Uusimmat