Mainos

Jäähyväiset epäpuhtauksille

NIVEA YOUNG bye-bye spot! SOS-Stick tarjoaa täsmäapua epäpuhtauksiin

Yli 80 prosenttia nuorista kokee, että heidän ihollaan on häiritseviä epäpuhtauksia usein tai silloin tällöin. Epäpuhtaudet johtuvat pääasiassa nuorten hormonaalisista muutoksista, mutta myös ympäristö, ihonhoitotottumukset sekä ruokavalio voivat vaikuttaa.

NIVEA YOUNG -sarjaan lanseerataan uusi täsmätuote taisteluun epäpuhtauksia vastaan. NIVEA YOUNG bye-bye spot! SOS-Stick kuivattaa finnejä ja mustapäitä sekä ennaltaehkäisee uusien tulehtumisten syntymistä. Käytettynä osana päivittäistä ihonhoitorutiinia se auttaa vähentämään epäpuhtauksien aiheuttamia ihotulehduksia.

Nuoret tarvitsevat nuorelle iholle suunniteltuja ihonhoitotuotteita samoin kuin aikuiset tarvitsevat aikuiselle ja ikääntyvälle iholle kehitettyjä tuotteita. NIVEA YOUNG -sarjan tuotteiden tehoaineet auttavat ihoa pysymään raikkaana ja terveenä hormonaalisten muutosten aikana.

Salisyylihappo ja hamamelisuute tehoaineina

NIVEA YOUNG bye-bye spot! SOS-Stick sisältää kaksi prosenttia salisyylihappoa, jolla on antibakteriaalinen ja tulehduksia vähentävä vaikutus. Salisyylihappo toimii myös keratolyyttisesti eli kuorii paksuuntuneen ihon tulehduksen kohdalta, jolloin tulehdus ei pysyvästi jätä ihon huokoskokoa normaalia suuremmaksi. Puikon sisältämä hamamelisuute desinfioi ja pehmentää ihoa.

NIVEA YOUNG bye-bye spot! SOS-Stick -puikkoa käytetään aamuisin ja iltaisin. Puikko on helppokäyttöinen: kätevän kiertomekanismin ja kynämäisen kärjen ansiosta vaikuttava aine on helppo kohdistaa tulehtuneeseen kohtaan. Hoitava aine on väritöntä ja se sopii hyvin myös pojille.

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.