"Istu alas, pieni poika", sanoi koululaisia kyydinneen bussin kuljettaja ja kävi pian kiinni nuoren kurkkuun

Yhdysvaltain Indianan osavaltiossa on paljastunut painajaismainen koulukyyti. Bussikuskia syytetään koululaisen kuristamisesta. Asiasta uutisoivat muun muassa WRTV ja WSBTV.

Mediatietojen mukaan 53-vuotias Leslie Sea oli käynyt käsiksi koulupoikaan tämän yritettyä poistua bussista eri paikassa kuin yleensä.

Välikohtaus sai alkunsa, kun Sea valitsi liikennetilanteen vuoksi eri reitin kuin tavallisesti. Eräs kyydissä olleista oppilaista oli yrittänyt poistua bussista, koska matkaan kului tavanomaista enemmän aikaa.

– Istu alas, pieni poika, kuljettaja oli komentanut.

Oppilas vastasi kuljettajalle kehottamalla tätä kutsumaan häntä uudelleen pikkupojaksi. Tässä vaiheessa kuljettaja oli mennyt pojan luokse ja kutsuikin tätä uudelleen pikkupojaksi.

Sitten koululainen painoi painiketta poistuakseen bussista. Silloin kuljettajan pinna paloi ja nujakan aikana hän tarttui koulupoikaa kurkusta. Kyydissä olleet muut koululaiset yrittivät saada kuljettajan pois pojan kimpusta.

Pojan äiti on sanonut kuljettajan kuristaneen sekä raapineen uhria.

Valvontanauhojen, pojan saamien vammojen sekä silminnäkijöiden todistusten perusteella kuljettajaa syytetään kuristamisesta ja pahoinpitelystä.

Poliisit olivat ensin luulleet, että kuljettajan kimppuun oli käyty, mutta tilanne muuttui pian virkavallan huomattua lapsen vammat.

Lue myös:

    Uusimmat