Iskikö neuloosi? Syksy tuo mukanaan rakkaan harrastuksen: "Tätä on vaikea lopettaa"

Hei me neulotaan! Väriä villasukkamuotiin 7:40

Kuka vain voi onnistuneesti neuloa omat lämpimät villasukat.

Villasukkien neulominen ja saaminen ilahduttaa ja lämmittää kovasti suomalaisen sydäntä. Näin syksyn alla neulontakärpänen puraisee itse kutakin, kun päivät kylmenevät ja joulu lähestyy hyvää vauhtia.

Villasukkien neulomisesta tekee hienon se, että kuka vain pystyy helposti neulomaan itselleen mieluisensa sukat. Sukkien loihtimiseen tarvitaan vain lankaa, sukkapuikot, yksinkertainen ohje ja hieman kärsivällisyyttä.

Työ palkitsee kuitenkin neulojansa, sillä palkintona on tietenkin aivan itse neulomat lämpimät sukat.

Neulomisesta rakas harrastus

Kirjoneule on tänäkin syksynä kansan suosikki. Kirjoneuleessa nimensä mukaan voidaan nähdä kuvioiden ja joskus jopa värien kirjoa. 

Sukkien neulominen on jo pitkään kiehtonut suomalaisia. Neulomisesta voi myös saada itselleen erittäin rakkaan harrastuksen.

– Neulominen on harrastus, jota on vaikea lopettaa, kertoo Novitan suunnittelutiimistä Erika Appelström ylhäällä olessa videossa.

Kuka vain voi neuloa sukat

Villasukkien neulominen on helppoa ja kuka vain voi sen oppia. Esimerkiksi Novitan nyt syyskuussa julkaisemasta Kaikkien Aikojen Villasukat- kirjasta löytyy ohjetta ja inspiraatiota ihan aloittelijasta eksperttiin saakka.

Neulomisen tukena voi käyttää myös YouTube-videoita, joissa näytetään askel askeleelta, kuinka neulominen toimii. Inspiraatiota ja innostusta neulomiseen ja uusiin tyyleihin voi helposti löytää myös eri neuleyhteisöistä. 

Lue myös:

    Uusimmat